onsdag 15. april 2015

En helt ny verden!


Hurra!! Jeg har fått meg macrolinse!!
Det er noe jeg har ønsket meg en stund. Ja, faktisk helt siden jeg begynte med speilreflekskamera og oppdaget at mobilen tok bedre nærbilder enn kameraet. Jeg har følt meg litt hemmet, for jeg vil jo gjerne helst oppi blomsten. Og nå kan jeg endelig det!
I ettermiddag har jeg vært ute i hagen og prøvd mitt nye vidunder og plutselig åpnet det seg en helt ny verden! Jeg kom helt oppi motivet, så nære som jeg lenge har ønsket og bildene blir akkurat så flotte som jeg drømte om. Det var den sure kalde vinden som bremset antall bilder i dag, for dette var så morsomt at jeg kunne ha blitt ute hele kvelden tror jeg.
Litt øvelse må til, det ser jeg jo, men jeg er så fornøyd med dagens resultat!
Her er mine første spede forsøk med macrolinse i en våknende Valdreshage :-)

8 kommentarer:

 1. Gratulerer! Så spennende :-)) Jeg har ikke makrolinse selv men jeg har closeup filter som jeg setter på kitlinsen (den som følger kamera når du kjøper det) Morsomt å komme tett på objektene man tar bilde av! Du kommer til å få en spennende sesong i hagen!

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Macro-verden er fantastisk:))

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Du kommer til å bli hekta!

  :-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med ny linse og flotte bilder!

  SvarSlett
 5. Herlige bilder! Når vi kjøpte macro-objektivet for 3-4 år siden fant jeg meg selv kravlende på plen - og var mer eller mindre bløt siden det hadde regnet før på dagen... hahaha.... Mye morsomt å studere og ta bilde av i hagen, så skjønner godt du er superfornøyd nå!! Gleder meg til å se flere flott bilder fremover fra deg....

  Ønsker deg ei flott helg - den er jo like rundt hjørnet :)

  Klem fra Ann Elisabeth

  SvarSlett
 6. Så fine bilder :) Heldig er du med macrolinse altså, og heldige er vi som får se bildene på bloggen :)

  SvarSlett
 7. Så fine bilder, likte spesielt det med gåsungene og den rød-gule bakgrunnen. Macro er kjempegøy og jeg har investert i en macrolinse selv ganske nylig.

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar til meg, det synes jeg er koselig :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...