mandag 21. mars 2016

Fargerik bag i "African flowers"Etter å ha heklet en fargerik duk i "African flowers" i fjor vår til drivhuset, begynte jeg på en duk til...som ble liggende...helt til jeg fant rutene igjen nå - et år etter. Så jeg tenkte at de 8 rutene "African flowers" kunne bli til en fin bag. Som tenkt så gjort...

På det store internettet fant jeg mange flotte bager laget av "African flowers". Jeg har latt meg inspirere av hekleoppskriften på bloggen til Alla dagar som gick. Til fôring av vesken fant jeg mer inspirasjon på bloggen Stitch by Stitch. Oppskriften på mine "African flowers" er hentet fra boka: Garnnystan och tygravar av Susanna Zacke & Sania Hedengren som har bloggen Sanna & Sania.
Og som vanlig er det jeg har laget ikke helt etter oppskrifta, det har en liten "vri". For jeg måtte jo bare putte på noen ekstra blomster på snora.....og lage veska litt bredere og litt lengre....

Min bag består av 14 stk "African flowers". Den ble 30 cm bred og 35 cm lang, og bærehanken er 92 cm lang. Bagen er fôret med bomullsstoff innvendig.

Garnet er kjøpt på nærmeste Coop butikk og heter bomull sport (Gjestal). Fargekombinasjonen ga seg selv, for dette var fargene de hadde. Heldigvis hadde butikken de samme fargene i år også, for jeg måtte supplere med noen garnnøster. Fargene er klare og sterke og garnet er glansfullt. Det er godt å hekle av og gir et stødig resultat og jeg har her brukt heklenål nr 3,5.

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, så gjenstår det bare å finne ut hva jeg skal bruke denne til da....

8 gjenglemte ruter fra i fjor skal bli til en bag
De 14 rutene er sydd sammen og nedre del av bagen hekles
Bunnen hekles rund 
Fôret kuttes og sys deretter sammen på symaskin....med god hjelp av "assistenten"....

Fôret inni sys på plass for hånd

Det ferdige resultatet på fotoshoot

4 kommentarer:

 1. Stum av beundring! Guri mæ kor fin den va! Kjempeflott arbeide med en av mine favoritt "ruter" Del den gjerne på link up i morra. God påske til dokker.

  SvarSlett
 2. What a lovely bag! I love your colour-scheme!

  SvarSlett
 3. Gratulerer så masse med 2.plass på link party i forrige uke.
  Nytt party er åpent nå :)

  SvarSlett
 4. Hello, dear! I've seen your beautiful bag in last Lunamon Design Link Party. It's really gorgeous and in a wonderful color combination. Kind regards! :-)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar til meg, det synes jeg er koselig :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...