mandag 13. juli 2015

På hagebesøk i en drømmehage - Fredholm


På søndag var vi på hagebesøk hos Fredholm hageopplevelser på Skreia. Hennes hage er en cottage garden hage, en riktig drømmehage! I flere år har jeg drømt om å få besøke akkurat denne hagen og endelig fikk vi det til. Jeg er så fascinert av cottage garden stilen og en dag håper jeg at Valdreshagen også kan bli en slik hage.
Vi startet dagen tidlig og ankom ved åpningstid og dagens første omvisning. Søndagens flotte sommervær hadde lokket flere ut på hagebesøk, så vi var bortimot tredve mennesker som fikk høre Helen fortelle om hagen sin og vise oss rundt. Og for en hage! Utrolig vakker, vilter men temmet, frodig og veldig inspirerende. 
Etter omvisningen slo vi oss ned i en av de mange sitteplassen i hagen og drakk kaffe og spiste deilig applecrumble. En tur innom hagens butikk ble det også og noen planter ble med hjem. I ro og mak ruslet vi gjennom hagen og bare nøt alt det vakre. For et fantastisk sted! Har du ikke vært der ennå vil jeg på det sterkeste anbefale at du tar en tur! 
Og vi kommer gjerne tilbake på nye inspirerende besøk :-)4 kommentarer:

 1. Hei!
  Kempefine bilder. Må se å få tatt en tur dit. Veldig fint å se huset med hagen.
  God julinatt! Anne

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder derfra! Det ser så utrolig gjennomført der, og alt harmonerer i hagen. Blir så imponert over hva noen får til! Skulle gjerne ha vært der, ja :)

  SvarSlett
 3. Det ser ut til å være et flott og inspirerende sted!

  SvarSlett
 4. For noen flotte bilder fra Helens fantastiske hage. Jeg har veldig lyst til å besøke den. Det står på ønskelista!!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar til meg, det synes jeg er koselig :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...