søndag 18. oktober 2015

Høst i Valdres


Høsten har sakte men sikkert gjort sitt inntog her i Valdres. De høye fjellene har fått melisglasur på og fjellsidene har fått kledelige høstfarger. Høstsola har den siste tida ofte vært på visitt, men klarer ikke helt å varme opp så mye lenger. Men selv om det er kuldegrader om nettene, så har vi da varmegrader på dagtid fortsatt. Ennå henger endel blader igjen på trærne, men plenene begynner å bli dekket av deilig raslende gult høstløv. Jeg elsker å gå midt i alt løvet og bare lytte til lyden og nyte de lekre fargene. Det gjelder å nyte mens man kan, så høyt til fjells er det ikke lenge til Kong Vinter banker på døra..
De fargerike bildene i dagens blogginnlegg er tatt de siste fjorten dagene i nærområdet. Vi nyter høsten :-)
7 kommentarer:

 1. Det er gnistrende vakre farger hos dere nå. Særlig det siste bildet og bildet med båten var ekstra fine:)

  SvarSlett
 2. Å ja, høsten byr på de vakreste og varmeste farger! Jeg liker høsten, selv om det er litt vemodig også. Nydelige bilder fra Valdres! God ny uke.
  Jannicke

  SvarSlett
 3. Utrolig flotte høstbilder du deler i dag! Høsten er vakker, ingen tvil om det! Ha en fin ny oktoberuke! Klem fra Anne-Kristin

  SvarSlett
 4. Ja, nå har det virkelig vært nydelige farger en stund:)
  Høsten er fantastisk fin når det er fint vær. Flotte bilder hos deg, som vanlig! Nå angrer jeg for at jeg ikke tok masse bilder ute her i dag...
  Ønsker deg en ny, fin høstuke:)
  Klem

  SvarSlett
 5. Vakre bilder av høsten! Her puster også vinteren oss i nakken og vi har kalde netter med rim på bakken. Deilige friske dage! Fin ny uke!

  SvarSlett
 6. Så flotte bilder, både her og blomsterbildene i forrige innlegg. Fantastisk flott høst i år, både til fjells og her i lavlandet.
  Hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 7. Så flotte bilde med vakre haustfargar.
  Det er fint å sjå seg rundt i naturen no. Maleriske motiv overalt.

  Fin tysdag frå Anne-Mari

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar til meg, det synes jeg er koselig :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...