onsdag 17. august 2016

Bloggbursdag, rosefat og sommersol


I dag er det 2 år siden jeg begynte å blogge. På disse to årene har jeg publisert 322 blogginnlegg, hatt over 111.000 sidevisninger, mottatt og skrevet nesten 2000 kommentarer og publisert et ukjent antall bilder. Den mest populære sida er ikke overraskende En drivhusdrøm blir til med over 9000 sidevisnger. Det mest populære innlegget er derimot mer overraskende Lekker pute laget av små garnrester med over 7000 sidevisninger. Innlegget om Drivhuset året rundt er på en god andreplass med godt over 2000 sidevisninger.
Blogginnleggene disse to årene har handlet masse om hage, roser og drivhus. I vinterhalvåret har jeg også blogget en del om min andre store hobby som er hekling. Fortsatt synes jeg blogging er utrolig spennende og gir meg masse glede så jeg kommer nok til å holde på en god stund til :-)
Tusen takk til alle som har besøkt bloggen min i disse to årene og som følger den jevnlig. Og tusen takk til dere som legger igjen koselig kommentarer, jeg føler at jeg har fått mange nye bloggvenner der ute.
I anledning dagen har jeg laget et av mine utallige rosefat med noen av rosene som blomstrer i hagen nå. Rosefat er den beste måten å pynte med roser uten å måtte ødelegge en hel rosegrein. Og så må jeg jo legge ved noen bilder fra de to siste dagenes deilige sommervær i Valdreshagen.
Måtte disse flotte sommerdagene vare riktig så lenge!
Til sist vil jeg gjerne slå et slag for instagram. Dagens tre siste bilder er hentet derifra. Om du synes at blogginnleggene kommer for sjelden så er jeg altså på instagram under @mariannsvingen der jeg legger ut bilder jevnlig, som oftest flere ganger om dagen. Og skulle du ha en instagramkonto du synes jeg burde følge og som jeg ikke har oppdaget ennå så gi meg et lite hint da vel.....

Rosene i dagens rosefat er: New Dawn, Rosa Mundi, William Baffin, Grootendorst, Munstead Wood, Louise Odier, Alexaander MacKensie og en potterose.
Fra dagens innhøsting i drivhuset. Endelig har jeg fått til røde tomater i "normal" tid. Samt noen gule og noen rødlilla. Og jammen ble det noen squash og en chili også.....
"Louise Odier"
Valmue "Danebrog"
Middagsblomst er ny i år
"Munstead Wood" 
Lys rosa tvikattost lyser flott opp i rosebedet
Anisisop "Golden Jubilee" er utrolig flott med sine limegrønne blader og blålilla blomster
Kanadiske "Louise Bugnet" har begynt på blomstringsrunde nummer to
Riddersporer får man aldri nok av. Denne hvite var ordentlig lekker!
Kryddertagetes må jeg bare ha i hagen. Duften er helt utrolig deilig og de små gule blomstene sprer masse glede.
Endelig har klematisene begynt blomstringa etter en litt tøff vinter der alle frøs helt ned. Dette er "The President"
Jasmin elsker å "solbade" på steinplattingen
Røde valmuer med den røde klatrerosa "Flammentanz" i bakgrunnen. Inne i drivhuset kikker pelargoniene "Turkish Delight" og "Friesdorf" ut av vinduet
Lunsj på verandaen i deilig sommervær med verdens beste utsikt: drivhuset og rosehagen ♥
Rosehage med utsikt

9 kommentarer:

 1. Gratulerer med gode tall! Skjønne, solfylte blomster-og hagebilder.

  SvarSlett
 2. Gratulerer, gøy å følge med på besøk på forskjellige innlegg. Så fint at dere har så flott vær, skulle ønske at jeg var på Syndin når jeg hører det, men det er fint her i Haugesund også for tiden. Ha en fortsatt fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 3. Gratulerer! To innholdsrike bloggår:) Jeg skaffet meg Intagramkonto i sommerferien, og det er overraskende moro med instagram. God søndag!

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med 2-års dagen! Det har vært en sann fryd å følge deg fra dag 1. Alltid så mange fine bilder fra den fantastiske hagen din og fra ditt kreative håndarbeid. Ser frem til fortsettelsen. Vi følger jo hverandre også på IG. Kjekt!

  Ha det godt og nyt jubileumet.
  Jannicke

  SvarSlett
 5. Hei!

  Gratulerer så mye! Og vet du. Jeg var en av de aller første i Norge som Anne på Moseplassen tok kontakt med for å lage Hageblogger. Og etter mange år som hageblogger, forsvant min blogg fra nettet etter noe ulumske greier.
  Skulle gjerne vist hvor "gammel" min hageblogg var, men den jeg har nå, er jo ny, på en måte.
  Du har en flott blogg! Koselig på følge deg. Og landskapet rundt hagen din er jo fantastisk!

  Fin helg til deg:-)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar til meg, det synes jeg er koselig :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...