mandag 14. juli 2014

Velkommen
 
 
VELKOMMEN TIL BLOGGEN MIN
 
Beslutningen om å opprette en blogg har kommet gradvis. Etter å ha bombardert venner og bekjente på facebook med hagebilder fant jeg ut at kanskje jeg kunne ha en blogg istedet. Så kan de som virkelig er interessert i alle rosebildene og hagebildene og drivhusbildene heller ta seg en tur på bloggen og se bilder og lese mer her.

En annen grunn til å opprette blogg er også at vi er veldig stolte av drivhuset vårt. I planleggingen og oppsettingen av drivhuset vårt fant vi lite hjelp på internett om hvordan man bygger et drivhus av gamle vinduer og gjenbruksmaterialer. Så håpet er jo at vi kanskje kan hjelpe noen der ute til å komme igang med sin drøm av et drivhus :-)

Tanken er at jeg skal blogge mest om hage og drivhus og legge ut masse bilder om dette. Og så dukker det vel opp litt om både bøker og katter også tenker jeg.

Håper dere vil kose dere med bloggen :-)


4 kommentarer:

 1. Som "Handyman" og medsammensvoren på hageprosjektet måjeg si at jeg er veldig fornøyd med det vi har fått til så langt. Med fruen i huset som ideskaper og pådriver har det blitt utrolig fint. Men ferdig blir en vel aldri med et slikt prosjekt :-)

  SvarSlett
 2. Så fin blogg! Og så fin hage! ;-) Dere blir nok aldri helt ferdige nei. ;-)

  SvarSlett
 3. Så fin blogg du har laget! Jeg startet også med blogg i sommer, etter å ha lagt ut hagebilder på Instagram i et drøyt år. Det er så kjekt å dele med folk som er interessert, så der er jeg helt enig med deg! Jeg merker godt på hageinnsatsen at jeg har begynt å blogge, så nå begytnner hagen å se mer ryddig ut. Ennå er det mye å gå på, og perfekt blir den vel ikke. Men for meg er det viktig å være lykkelig i hagen, og det blir jeg når jeg kan nyte uten å ergre meg over det jeg ikke får gjort!
  Ha en fin septembersøndag! Hilsen Anne-Kristin (lykkeligihagen)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar til meg, det synes jeg er koselig :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...