Husets katter


Vi som bor på Vårli er kattemennesker og vi har fire katter.
Alle fire er de forskjellige og er noen store personligheter på hver sin måte. Ettersom vi bor ganske landlig til er de ute så ofte de vil. De holder seg stort sett i nærområde og ofte går de ikke vekk fra eiendommen engang. Store musefangere er de også, det er naboene også godt fornøyd med.
Som oftest er en eller flere av dem med når det ordnes i hagen, de er supre medhjelpere der de ligger og holder øye med oss. Men de kommer gjerne bortom for litt kos innimellom.

Dette er husets kjæledegger: 

FELIX AV VÅRLI


Renraset Maine Coon. Født i 2004. Kastrert hannkatt. Rødkremfarget tabbymønstret semilanghåret pels. Rolig, forsiktig type og tydeligvis sjefen i flokken. Død 2016.

SIRIKIT AV VÅRLIBlanding Perser/Maine Coon/Ragdoll. Født i 2009. Storesøster til Sabina som er født i neste kull. Sterilisert hunnkatt. Blågråfarget langhåret luftig pels. Liker helst å sove oppned. Litt sjefete.SABINA AV VÅRLI


Blanding Perser/Maine Coon/Ragdoll. Født i 2009. Søster til Sirikit men født i annet kull. Sterilisert hunnkatt. Gråfarget tabbymønstret langhåret luftig pels. Liten av vekst og litt forsiktig.JASMIN AV VÅRLI


Blanding Ragdoll/masket Britisk Korthår. Født i 2012. Sterilisert hunnkatt. Kort lys pels med brunmasket ansikt, føtter og hale. Blå øyne. Dilter i hælene på oss hele tiden og har høydeskrekk. Glad i mat og en utrolig god musefanger.

2 kommentarer:

Legg gjerne igjen en kommentar til meg, det synes jeg er koselig :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...