torsdag 19. november 2015

Frossent


Det er blitt vinter i Valdres og alt er frossent. Det har snødd hele uka og kuldegradene har holdt seg jevnt rundt totallet. Vi har fått snøplogkanter og vinterføre, hele landskapet er hvitt og i dag er første dagen med oppholdsvær. Hagen er druknet i snø og alt som overlevde de to forgående snøfallene er nå helt frosset. Lekkert det også, men det er mest trist for nå er sommersesongen definitivt over. Det er nemlig spådd kuldegrader i lang tid framover og det kan selv ikke mine hardhauser av noen roser overleve.
Ikke at jeg skal klage, vi har faktisk hatt en flott høst som har vart helt til midten av november. Og med fem roser som har blomstret helt til nå samt endel stauder, så ble det masse å glede seg over. 
Hagen i frossen tilstand er også litt å glede seg over så lenge det varer, for snart faller alle kronblader av og forsvinner under snøen. Her er dagens bilder fra en stivfrossen Valdreshage.
Mens noen elsker å leke i snøen...
er det andre som trives best i sofaen og nekter å gå ut...
Min manns blomsteroppsats som han fikk etter å ha vært hovedtaler på Humanistisk Navnefest i helga fortjener å vises fram, her fra fotoshoot i drivhuset

3 kommentarer:

 1. Det har blitt stille i hagen nå. Hvitt her også, men det er jo det normale på denne tiden, så jeg klager ikke. Gleder meg likevel til vårsola er her igjen. Jeg har så mange ideer jeg har lyst til å utføre:) blomster med snø er vakkert det også på sitt vis:)

  SvarSlett
 2. For noen fantastiske bilder Mariann! Det er jo veldig fint, men helt enig! Det er trist at sesongen er over!
  Men bare vi får unna jula nå, så skal vi så og glede oss til våren;)
  Ønsker deg en riktig god helg:)

  SvarSlett
 3. For noen fantastiske søte bilder fra hagen! Jeg synes de var så poetiske. Fulle av stemning. Så nydelig! :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar til meg, det synes jeg er koselig :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...