fredag 10. oktober 2014

Sommerens prosjekter - Blommig Fredag


Vi har hatt flere prosjekter i hagen i sommer.

I fjor bygde vi drømmedrivhuset vårt og vi ble nesten ferdig før vinteren kom. Så årets første prosjekt var å sluttføre drivhuset. Det manglet noen lister hist og her og litt maling. Utenfor drivhuset har vi i sommer også laget brosteinsplatting.
Drivhusdrømmen vår er ferdig og ble akkurat så perfekt som vi håpet på :-)


Sommerens andre prosjekt ble rosebed. Faktisk trengte vi hele tre rosebed, da det ble litt mange roseinnkjøp i sommer. De ble plassert på sørsiden av huset i le for vinden og med sol store deler av dagen. Vi brukte gamle murstein som innramming rundt bedene. Vi liker godt den stramme innrammingen og mursteinene matcher fint med gulvet i drivhuset som også er laget av gamle murstein.Tredje prosjekt er levegger som skal beskytte rosebedene i vinter. Vi er godt over halvveis i prosjektet og har godt håp om å bli ferdige før vinteren. Leveggen er 4,5 m lang og bygget i "vinkel" som skal gjøre den ekstra motstandsdyktig mot vinterstormene. Spilene gjør at leveggen ikke virker for massiv og at vinden blir filtrer, noe som demper vinden betraktelig. Nå mangler bare et lag til med spiler så er leveggen ferdig.Les om andre bloggeres sommerprosjekter på bloggen Bland rosor och bladlöss, klikk på bildet nedenfor:

http://blandrosorochbladloss.blogspot.no/2014/10/sommarens-projekt.html


7 kommentarer:

 1. Det må være moro å bygge et helt særegent drivhus. Ser flott ut!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :-) Ja, dette har vært et utrolig morsomt prosjekt. Resultatet ble jo så bra og det var kjempekoselig å lage noe sammen med min handyman :-)

   Slett
 2. Vilket fint växthus, och ett härligt vindskydd. Trevlig helg!

  SvarSlett
 3. Vilket vackert växthus för står att det var en dröm Så fint det blir utanför med i år.
  Ha en fin lördagskväll
  Kram Meta

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar til meg, det synes jeg er koselig :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...