mandag 18. mai 2015

Bekkeblom, en hvitveisbukett og rosa ampeljordbærblomst


På rusletur i nærområdet dukker det stadig opp flere vårblomster. En av mine favoritter helt fra jeg var liten er bekkeblom og nå lyser de opp på lang avstand innimellom fjorårets visne gresstuster. Jeg blir i så godt humør av denne gule fargeklatten.
På enhver strandtur så blir det med en stein hjem og i dag fant vi den flotteste store rullestein. Vel var den tung å bære hjem igjen, men jammen er den verdt det. Mulig jeg er bittelitte steingal...? 
Noen tuer med hvitveis dukket også opp og som den blomsterpiken jeg er måtte jeg jo ha med en bukett hjem. Nå står den midt oppi lysfatet og pynter opp i stua.
I drivhuset har ampeljordbærplanta vi kjøpte på hagemessen begynte å blomstre, Og jammen er ikke blomstene rosa! Helt nydelige, får håpe jordbærene blir like nydelige, spennende blir det ihvertfall.
Med litt glade vårbilder fra Valdres ønsker jeg alle en fin maiuke :-)


4 kommentarer:

 1. Hei
  Kjempe fine bilder av nydelige blomster. De blomstene som kommer først på våren, ja dem er det noe eget med.
  Ønsker deg en fin uke. Klem Vivi

  SvarSlett
 2. Bekkeblom og hvitveis var også mine favoritter som barn. Liker de fortsatt :)
  Hvitveis er så vakre!

  SvarSlett
 3. Bekkeblom lyser virkelig opp på våren. Jeg har to forskjellige gule ved dammen, pluss en hvit en, som ennå ikke har kommet i blomst. Det er noe eget med vårblomstene en finner på sånne turer, og ikke minst steiner! Steiner må en ha i en hage ja:)
  Ha en flott Pinsehelg!

  SvarSlett
 4. Søt rosa jordbærblomst:) Jeg har en med mørkere rosa blomster, men bærene er dessverre ikke gode. Får håpe dine blir bedre. God pinse!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar til meg, det synes jeg er koselig :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...