lørdag 30. august 2014

Drivhuset er helt ferdig!Jippi, nå er drivhuset vårt helt ferdig!
I fjor bygde vi vår drivhusdrøm, du kan lese mer om det her. Det har bare manglet noe småpirk, sånn som noen lister og litt maling. Men nå har min handymann av en ektemann lagt siste hånd på verket, og drivhusdrømmen vår er helt ferdig.
Og det er blitt akkurat som vi ønsket oss! I løpet av det året vi har hatt drivhuset, har vi brukt det nesten hver dag. Både sommer som vinter. Til planter og til kos, det er blitt mange kosestunder med kaffekoppen her etter endt arbeidsdag. Et ordentlig rekreasjonssted :-) Vi er så fornøyd!!
Så i dag har jeg vært ute med kamera for å ta noen bilder som viser drømmen vår selv om været så absolutt ikke var særlig medgjørlig.
Se så fint det ble :-)Bak bordet skimtes den murte vannkummenI bakgrunnen ses en av vindruene som har nådd taket i løpet av sommeren


I bakgrunn ses plantebenken som er tilpasset en gammel benkeplate


Nærbilde av 1800-tallsvinduet


Froskeprins


Kaffekos :-)Dagens sarte bukett


Kosmos i flere farger i bedet foran drivhuset

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med kjempeflott drivhus!! Her kommer du til å stortrives. Må være en himmelsk følelse å ha sin egen oase. Jeg drømmer fortsatt...:)

  SvarSlett
 2. Så flott drivhus, her vil du nyte mange fine dager. Jeg drømmer enda, men er kommet et lite skritt nærmere drivhus i sommer. Da planerte vi tomta der drivhuset mitt skal stå.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :-) Litt nærmere drømmen, lykke til med drivhusprosjektet ditt :-)

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar til meg, det synes jeg er koselig :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...