mandag 17. august 2015

Bloggbursdag - 1 år som hageblogger


I dag er det ett år siden jeg la ut bloggen min og offisielt ble hageblogger.

Og jammen har læringskurven dette året vært bratt! Heldigvis så var jeg både naiv nok og modig nok til å kaste meg uti bloggverdenen, ikke sikkert jeg hadde turt det i dag. For her er det mange flinke hagebloggere med årelang erfaring.
Jeg har i løpet av året tilegnet meg massevis med ny kunnskap om min store hagelidenskap av å lese andre sine blogger. Jeg har også lært mye om blogging, for her var jeg nemlig helt blank.

I begynnelsen brukte jeg kameraet på mobilen for å ta bilder, men nå har jeg blitt ganske flink til å håndtere speilreflekskameraet som har fått flere linser i løpet av året. Jeg storkoser meg når jeg kan rusle rundt i hagen og knipse. Bildemengden er blitt ganske så anseelig, men jeg tar gjerne et bilde for mye enn et for lite, det er greit å ha litt å velge mellom når jeg lager blogginnlegg.

Da jeg laget bloggen for et år siden hadde jeg et ønske om å inspirere andre. Jeg håper riktig mange av de 5000 besøkende på bloggsida: En drivhusdrøm blir til har fått inspirasjon til å lage sin egen drivhusdrøm. Og at drivhuset vårt har falt i smak fikk vi bevis på for litt over ei uke siden da vi hadde besøk av journalist fra Norsk Hagetiend som ville lage en reportasje om vårt selvbygde drivhus. Vi er veldig stolte over det og gleder oss veldig til reportasjen kommer på trykk.
En annen ting vi er stolte over er rosehagen som for tida bugner av flotte roser. Vi bor tross alt øverst i ei fjellbygd i Valdres, hele 470 meter over havet og omgitt av høye fjell. Man skulle faktisk ikke tro at det går an å dyrke så mange roser her oppe, men vi har nå akkurat bevist at det går helt utmerket.

I løpet av året har jeg lagt ut over 200 blogginnlegg der jeg har blogget om drivhuset, hagen, kattene og så litt om håndarbeid da. Det er forresten sistnevnte kategori som har fått mest klikk så noen liker tydeligvis hekleteppene mine godt.

Jeg har fått massevis av koselige, flotte og inspirerende kommentarer i løpet av året, tusen takk skal dere ha! Det er bestandig spennende å lese dagens kommentarer etter man har lagt ut et nytt blogginnlegg.
Og ikke hadde jeg trodd for et år siden at over 37000 skulle klikke seg innpå min blogg, tusen tusen takk til alle som har besøkt bloggen min i løpet av året. Og mest takknemlig er jeg for de av dere som trofast følger bloggen min og legger igjen koselige kommentarer hver gang. Tusen takk, det varmer!

Så jeg tar fatt på ett nytt spennende bloggår og da ses vi vel?

I anledning ettårsdagen har jeg plukket en overdådig rosebukett fra hagen som passet perfekt i min nye flotte vase - Old English fra Holmegaard designet av hageguru Claus Dalby.

Rosene i buketten er Fantin Latour, New Dawn og Rosa Mundi. 
Staudene er marikåpe, stjerneskjerm, praktryllik og astilbe. 
Rosespirea, krysantemum og viltvoksende kvann er også med i buketten.


23 kommentarer:

 1. Gratulerer med bloggbursdag! (Jeg hadde min første for ca tre uker siden) En fantastisk nydelig bukett du har plukket i dag, det mangler visst ikke på blomster i hagen din! Bursdagsklem fra Anne-Kristin

  SvarSlett
 2. Så morro at du feirer ett år som hageblogger! Gratulerer!! Det var en nydelig og overdådig bukett du har laget. Takk for mange fine bilder av den, så den kan nytes fra alle bauger og kanter:). Gøy å følge deg, og lese om alle dine roser og andre prosjekter:)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med ett årsdagen!!:) Bloggen din er knallfin! Og jeg gleder meg til å fortsette å følge deg, og bli inspirert:)
  Også gleder jeg meg til reportasjen om det fine drivhuset deres;)
  Klem fra meg:)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med dagen! Jeg står klar til å følge deg videre:)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Gratulerer med ettårsdagen. At veksthusthuset ditt havner i Hagetidend er kjempeflott så kan mange andre få inspirasjon. Jeg får masse inspirasjon fra hagen din og liker veldig godt fargene i heklearbeidene dine.
  Ha det så godt! Anne

  SvarSlett
 6. Gratulerer med 1 årsjubileum :-)) Hipp hipp! jeg koser meg alltid med nye innlegg på bloggen din og gleder meg til å følge deg videre!

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med ett årsdagen som blogger! Gleder meg til den reportasjen kommer i Hagetidend :)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 8. Gratulerer!!! :-) Gleder meg til å lese bloggen din fremover også! ;-) Og så flott blomsterbukett du hadde laget! Klem

  SvarSlett
 9. Gratulerer så mye! Jeg syns det er kjempespennende og veldig lærerikt alle disse hagebloggene en kan besøke. Inspirasjon trenger vi alle:) Og morsomt at dere har en hage så høyt over havet, og har vekster som trives. Nydelig bukett! Og katt... ,)
  Ha en fin fin dag!

  SvarSlett
 10. Varme gratulasjoner til deg og bloggen din! Det har vært en sann fryd å følge deg gjennom dette året. Alltid vakre bilder og veldig inspirerende. Jeg har også satt stor pris på alle de hyggelige hilsnene du alltid legger igjen hos meg på Enerhagen. Ser frem til å følge deg videre på veien. Vakker vakker bukett! Jeg har også den vasen. Det blir noe allmektig over alle blomster som blir satt i den:)

  Ha en flott dag!
  Jannicke

  SvarSlett
 11. Ja det må feires, gratulerer og så fine blomster,,nydelige er de,,
  Bloggen din er også så flott med fine bilder og mye som jeg hygger meg å lese.

  God sommeruke til deg.

  SvarSlett
 12. Gratulerer! Og en fantastisk bukett!
  Flott og inspirerende blogg du har:)
  Nyt sommeren:)

  SvarSlett
 13. Gratulerer fra meg også. Alltid hyggelig å lese bloggen din,
  Hilsen ingeborg

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar til meg, det synes jeg er koselig :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...