søndag 14. juni 2015

Brudespireablomstring og villblomstenes dag


Brudespireahekkene er på sitt flotteste akkurat nå. Buskene er nesten helt dekket av små romantiske hvite blomster og lyser virkelig opp i hagen. Blomstene holder ikke så mange dagene så det gjelder å nyte dem mens man kan. 
I dag er det villblomstenes dag og jeg måtte jo bare plukke en stor bukett med villblomster i anledning dagen. En suppeterrin er perfekt for en slik enorm bukett og den passet også perfekt på bordet foran brudespireahekken. Selv om sola har vært på besøk hele dagen, har det blåst såpass at det kun er i le man har kunnet nyte varmen. På plattingen bakom hekken var det lunt og godt, så det ble en liten kosestund i sola allikevel. Men fortsatt så savner vi sommervarmen her i Valdres.

 En suppeterrin full av villblomster: Jonsokblom, fjellmarikåpe, forglemmegei, smørblom, hundekjeks, vassarve, hundekjeks, engsyre, gul kløver, rognebærblomster og grener av or5 kommentarer:

 1. Ååå så vakkert da og med de flotte omgivelsene og den naturen er det så en blir bergtatt av bildene dine Mariann.
  Markblomster er en av mine favorittbuketter, god ny sommeruke til deg.

  SvarSlett
 2. Veldig veldig vakkert til deg nå! Flott bukett! Her fyrer jeg i ovnen og håper gradestokken kan vippe over ti pluss iallefall... Det hadde vært veldig greit. Vi får ønske oss litt mere varme begge to.
  Ha en fin fin mandag:)

  SvarSlett
 3. Så fine de var, både bukett og spirea. Har ikke lagt merke til at min spirea har antydning til blomster ennå, men nå må jeg ut og dobbeltsjekke.
  Hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 4. Hei igjen,,,
  Titt innom hos meg for jeg trenger din adresse, Maritklem.

  SvarSlett
 5. Brudespireaene blomstrer fint om dagen:) Man må nyte når de står der helt hvite. En ordentlig fin bukett du har plukket. Koselig!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar til meg, det synes jeg er koselig :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...