fredag 5. juni 2015

Rosa


Etter å ha tilbragt tida i senga med hekseskudd (kraftig kink i ryggen) siden lørdagsmorgen er jeg nå på beina igjen. Godt hjulpet av en liten rosa tablett (smertestillende) klarer jeg nå å bevege meg rundt med fotoapparat og det er blomstene inne og i drivhuset som er fanget i linsa denne gangen. Fargene er rosa, akkurat som min lille hjelper. Bli med på en liten tur i mitt rosa univers ;-)

Påskekaktus på ville veier

 Orkidè
Betulia
En bukett med pioner i gave fra min kjære
 Min nye staudefavoritt Akeleiefrøstjerne står i drivhuset og venter på å få komme ut i bedet 
En sky av rosa
Min rosa Cosmos bor fortsatt i drivhuset og venter på sommeren som kanskje snart kommer...
Denne rosebuketten er kjøpt den 22. mai og er nesten like fin etter 14 dager. En liten refresh - kuttet stilkene og plassert i ny vase - og vips: gjenbruk av rosene. 
Et rosa energikick!4 kommentarer:

 1. Du har fått dreisen på macrolinsa, ser jeg:) Fine bilder. Jeg kjøpte mine første akeleiefrøstjerner i fjor, og de kommer frodige opp av jorda. Det er litt tidlig med blomstring ennå. Frøstjernen Elin er jeg særlig spent på.

  SvarSlett
 2. Akeleiefrøstjerner har jeg tre, fire forskjellige av. De er en av mine absolutte favoritter i hagen. Bare bladverket er et must i buketter:)
  Ups da. Rygg vet jeg mye om. Etter tre prolapser, den siste etter en operasjon for ti år siden, ga meg likeså en nerveskade i høyre fot, droppfot kalles det vist, så jeg håper det går bra med deg:)
  Vakre macrobilder! Riktig god helg:-)

  SvarSlett
 3. Nydelege rosa bilde !
  Blomstrane er så vakre når ein kjem nær inn på.
  God betring med ryggen.

  God helg frå Anne-Mari

  SvarSlett
 4. Flotte bilder! God bedring og god helg!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar til meg, det synes jeg er koselig :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...