søndag 14. juni 2015

Orange valmuefest og ny klematis-skjønnhetSibirvalmuene har begynt fargefesten sin og i år er nesten alle blomstene orange. De ser mest ut som de er laget av tynt kreppet papir. Jeg må bare smile når jeg ser de muntre fargeklattene vaie muntert i vinden. Ved siden av seg i bedet har de blå hageiris og blå akeleie og her er det en fargekombinasjon som jeg liker godt. Utrolig lekkert!
I drivhuset har en av klematisene begynt blomstringa, jeg har jo ikke fått plantet dem ut i bedene ennå pga ryggproblemene den siste tida. Klematisen Miss Bateman er en skjønnhet og nå har to av blomstene åpnet seg. De er store og hvite med lilla støvbærere og er litt av et syn.
Åtte av rosebuskene har knupper allerede, nå blir det spennende å se hvem som blomstrer først. Men akkurat som rosene skulle jeg gjerne hatt litt sommertemperaturer snart, så hvor blir den etterlengtede sommeren av?

Orange og blått i bedet var en lekker fargekombinasjon

Prakthumleblomst (Geum hybrid "Carlskær" ) like lekker som knuppene lovet

 Ny pelargonia til samlingen min - en overraskelsesgave fra min mann ;-)
Lekre farger!
Sirikit tar middagshvilen sin i blomsterbedet

Namdalsrosa er full av knupper, skal tro om denne blir den første som blomstrer i år?
Eller kanskje det blir Bergrosa (rosa Pendulina)?

3 kommentarer:

 1. Nydelige valmuebilder! Jeg har en oransje valmue av de samme som har sneket seg inn i et bed, men den får stå, for de er jo så søte. Miss Bateman er en nydelig clematis!

  God søndag!

  SvarSlett
 2. Valmuene er utrolig flotte når de svever rundt i hagen :-)) Her er det ingen som blomstrer enda, men det er da knopper å skue! Klematisen var skikkelig lekker! Jum jum :-)) God ny uke!

  SvarSlett
 3. Nydelige blomster=) Koselig å bla igjennom bloggen din igjen! Lenge side siste for min del. Mistet all motivasjon på grunn av kjedelig vær i Trøndelag! Får håpe på bedre tider fremover=) Nyt hagelivet=) Vibeke

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar til meg, det synes jeg er koselig :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...